HPA Lampen voor Philips Innergize

De opvouwbare en verplaatsbare zonnehemels zoals de Philips SunMobile, Philips Innergize, Hapro MobileSun, Hapro Innergize, Alisun SunCar, Palm Beach Summersun enz. maken allemaal gebruik van HPA lampen (metaal halogeen lampen ook wel hogedruk lampen genoemd). 

Voor de HPA lampen van de Philips SunMobile en Innergize modellen hebben we aparte categorien gemaakt, voor de overige apparatuur kunt u de lampen vinden in de catergorie 'zonnebanklampen'

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, telefonisch via 071 582 0623 of per mail via verkoop@alternatief.com


Bij een bestelbedrag tot € 100,00 rekenen wij € 6,75 verzendkosten, bij een bestelbedrag hoger dan € 100,00 betaald u geen verzendkosten.
Voor de betaling kunt u kiezen uit verschillende betaalmethode zoals iDeal, CreditCard en PAYPAL zonder bijkomende kosten.

Onderstaande HPA lampen zijn geschikt voor de Philips Innergize en Hapro Innergize modellen met 2 HPA bruiningslampen en 2 infrarood lampen.

 

Welke lampen zitten er in uw Philips of Hapro Innergize ?

In elke Hapro of Philips Innergize zitten 4 lampen, 2 UV bruiningslampen en 2 infra-roodlampen.

De lange goudkleurige lampen zijn de infraroodlampen deze hebben een leverduur van ca 2000 branduren. Als de infraroodlamp defect is werkt de bruiningslamp, welke achter de infra-rood lamp zit, ook niet. Mocht u dus een bruiningslamp hebben die het niet doet controleer dan ook de infra-roodlamp.

De UV bruiningslampen zijn de korte lampen achter de goudkleurige infraroodlampen. Deze lampen hebben een levensduur van ca 400 tot 500 branduren.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op

iSOLde Licht HPA Synergy 300 watt UV lamp voor de Philips Innergize

104,5 mm lang, R7s lampvoet. Voor alle Innergize apparatuur van Philips en Hapro Direct uit voorraad leverbaar.
€ 29,50

Infraroodlamp voor Philips Innergize, Hapro Innergize en Philips HB 875, HB 975 en HB 977

15040R, 230V, 1100W, 25,3 cm lang Direct uit voorraad leverbaar.
€ 74,95

UV beschermbrilletje

UV oogbescherming voor de zonnebank. Direct uit voorraad leverbaar.
€ 3,50